Ciğer Şiş

Özenle seçilen ciğerler sinirleri ayrıldıktan sonra, bir kaç gün dinlendirilir. Daha sonra Sedat Ustanın özel baharatları ile marine edilir. Şiş kebaplar için hazırlanmış özel mangallarımızda pişirilerek, mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

10 şiş 200 gr olarak servis edilir.

Kuzu Lokum

Kuzu kaburgalardan az miktarda çıkan et ile üretilir. Şişe büyük parçalar halinde sadece et olarak dizilir. İlk olarak yoğun ateşte suyu içinde kalacak şekilde mühürlenir, daha sonra kısık ateşte lezzetlendirilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

2 şiş 200 gr olarak servis edilir.

Kuzu Şiş

Kuzuların en lezzetli olan but etinden üretilir. Etler bir kaç gün dinlendirildikten sonra marine edilir. Daha sonra şiş kebaplar için hazırlanmış özel mangallarımızda pişirilerek, mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

10 şiş 200 gr olarak servis edilir.

Tavuk Şiş

Besili tavukların en lezzetli olan but kısmından üretilir. Bir kaç gün dilendirilerek, özel soslar ile marinasyonu tamamlanır. Şiş kebaplar için hazırlanmış özel mangalımızda pişirilerek, mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

2 şiş 200 gr olarak servis edilir.

Tavuk Kanat

Adından da anlaşılacağı üzere besili tavukların kanat kısmında üretilir. Kanatlar özel baharatlar ile marine edildikten sonra şiş kebaplar için hazırlanmış mangalda pişirilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

200 gr olarak servis edilir.

Adana

Kuzu eti ve dana eti ile hazırlanır. Etler birkaç gün dinlendirildikten sonra elde zırh ile hazırlanır. Bu da etin aromasını ve tadını içine saklar. Sonra özel baharatlar, az miktarda kuzu kuyruk yağı ve acı ile marine edilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

2 şiş 200 gr olarak servis edilir.

Alinazik

Dana ve kuzu karışık etten üretilir. Etler birkaç gün dinlendirildikten sonra özel baharat ile marine edilir. Daha sonra etler pişirilirken, patlıcan da közlenir. Etler pişirildikten sonra patlıcan, sarımsak ve süzme yoğurt ile hazırlanan muhteşem karışımın üstüne çekilir ve tereyağı ile servis edilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

200 gr olarak servis edilir.

Beyti Sarma

Kuzu eti ve dana eti ile hazırlanır. Etler birkaç gün dinlendirildikten sonra elde zırh ile hazırlanır. Bu da etin aromasını ve tadını içine saklar. Sonra özel baharatlar ve az miktarda kuzu kuyruk yağı ile marine edilir. Kebap pişirildikten sonra özel olarak hazırlanan lavaşa saarılır, sos, tereyağ ve yoğurt ile servis edilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

2 şiş 300 gr olarak servis edilir.

Domates Kebabı

Kuzu eti ve dana eti ile hazırlanır. Etler birkaç gün dinlendirilten sonra elde zırh ile hazırlanır. Bu da etin aromasını ve tadını içine saklar. Sonra özel baharat ve az miktarda kuzu kuyruk yağı ile marine edilir. Şişlere kebap ve domates olarak dizilip pişirilik. Hem lezzetini arttırmak hem de domateslerin kolay soyulması için kendi sıcaklığı ile terletilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

1 şiş 200 gr olarak servis edilir.

Küşleme

Bir kuzudan en fazla 200 gr çıkan bonfile etinden üretilir. Etler birkaç gün dinlendirildikten sonra yoğurt, salça ve özel baharatlar ile marine edilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

200 gr olarak servis edilir.

Urfa

Kuzu eti ve dana eti ile hazırlanır. Etler birkaç gün dinlendirildikten sonra elde zırh ile hazırlanır. Bu da etin aromasını ve tadını içine saklar. Sonra özel bakaratlar ve az miktarda kuzu kuyruk yağı ile marine edilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

2 şiş 200 gr olarak servis edilir.

Patlıcan Kebabı

Kuzu eti ve dana eti ile hazırlanır. Etler bir kaç gün dinlendirildikten sonra el de zırh ile hazırlanır. Bu da etin aromasını ve tadını içine saklar. Sonra özel baharatlar ve az miktarda kuzu kuyruk yağı ile marine edilir. Şişlere kebap ve patlıcan olarak dizilip pişirilir. Hem lezzetini arttırmak hemde patlıcanların kolay soyulması için kendi sıcaklığı ile terletilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli müsafirlerimize sunulur.

1 şiş 200 gr olarak servis edilir.

Saç Kavurma

Kuzuların en lezzetli olan but etinden üretilir. Etler birkaç gün dinlendirildikten sonra marine edilir. Kuşbaşı doğranan etler, domates, soğan, biber ve özel baharatlar ile saç tavada tereyağında pişirilir. Mersin mutfağının eşsiz lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize sunulur.

250 gr olarak servis edilir.

Anadolu Mutfağı ile unutulmaz bir gün geçirin..

  • Toplantı
  • Şirket Yemekleri
  • Doğum Günü
  • Organizasyonlarınızı
  • Osmanlı mutfak yemekleriyle taçlandırın..

Yöresel lezzetler ile iş, toplantı ve aile yemekleri düzenleyebilirsiniz..

  • Tandır
  • Kuzu Dolma
  • Tuzda Tavuk
  • Lüle Kebabı
  • Testi Kebabı
  • İncik Kebabı
  • Karışık Kebap
  • Gerdan Kebabı
  • Kaburga Dolma
  • Pirzona Kaburga


Bu tür organizasyonlar için yemeklerin hazırlanması ve lezzetli sunumlar için iki gün süre istiyoruz sizden. (En az 10 kişilik)